UNA TRADICIó FAMILIAR

DES DE 1969

lLobarrete es crea el gener del 2009

La nostra història prové de molt de temps enrere quan Antonio Anchuela, fundador de l'empresa, era tan sols un nen. Francisco Anchuela Jiménez, el seu pare, era un pescador nat que buscava transmetre-li al seu fill la mateixa passió per la pesca que ell tenia, per la qual cosa Antonio el va acompanyar a pescar des dels 6 anys. Antonio i el seu pare gaudien dies i nits sencers pescant junts, i a poc a poc es va anar convertint en tot un expert. Molts anys més tard, Antonio va decidir compartir el seu amor per la pesca amb el món, i així va néixer Llobarrete.

1969

El nom de la nostra empresa, també té la seva història.

Antonio, gràcies a l'experiència que li va transmetre el seu pare, va aprendre totes les tècniques de pesca al port de Cambrils. D'entre totes, una de les seves captures favorites era el llobarro, Llobarro en català. Tant ho va ser que Antonio es va guanyar l'apoderament de Llobarrete, que manté fins a dia d'avui.

La idea de fundar l'empresa . . .

La idea de fundar l'empresa neix amb la compra de Llobarrete, un magnífic vaixell de 6 metres d'eslora amb capacitat per a 6 persones. Al principi Antonio només utilitzava Llobarrete per a les seves pròpies sortides, fins que un dia va veure l'oportunitat d'usar el vaixell per compartir la seva passió amb altres amants de la pesca. Des d'aquell moment Antonio va treballar dur, va estudiar i va obtenir totes les certificacions necessàries per poder embarcar amb els seus clients. Un cop Antonio, Francisco i Verónica havien professionalitzat la seva vocació pesquera, van decidir col·laborar per tirar endavant aquesta empresa familiar. Antonio, en tenir els seus dos fills Verónica i Francisco, va voler transmetre'ls l'amor per la pesca igual que va fer el seu pare abans d'ell. Des de petits els va ensenyar de l'esport de la pesca i tots dos van començar a competir en concursos de pesca.

A dia d' avui està constituïda per:

Antonio Anchuela Expósito

Patró professional de litoral amb tota una vida d' experiència en totes les modalitats de pesca. Professionalitzat a l' Escola de Capacitació Nautico pesquera de Catalunya, a l' Ametlla de mar.

Francisco Anchuela Fernández

Patró professional de litoral amb dècades d' experiència com a pescador

Verónica Anchuela Fernández

Pilot de 1a de la Marina Mercant amb experiència en l'esport de la pesca

està composta per 8 embarcacions:

llobarrete

Embarcació de 6 metres d' eslora, dedicada exclusivament per a excursions de pesca.

llobarrete II

Embarcació de 10 metres d' eslora, dedicada tant a excursions de pesca com de passeig.

Llobarrete III

Embarcació de 4 metres d' eslora. No és necessari llogar-la pel que qualsevol persona pot gaudir a bord d'ella d'una escapada privada al mar.

URAL

Embarcació perfecta per gaudir d'un passeig per la Costa Daurada i les millors comoditats de què disposa un Iot. Aniràs sempre acompanyat per un patró professional que us guiarà en tot moment perquè podeu gaudir tranquil·lament d'un bon bany i les millors vistes. 11,85m d' eslora.

Astilux 650

Àmplia embarcació de 6 metres d'eslora perfecta per a grups una mica més nombrosos.

astilux 600

Embarcació moderna amb 6 metres d' eslora disponible per a lloguer amb o sense patró.

CRANCHI

Embarcació perfecta per gaudir d' un passeig per la costa daurada capacitat màxima 6 persones.

RIO 450

Embarcació perfecta per gaudir d' un passeig per la costa daurada capacitat maxima 6 persones.

seguirem COMPTANT la nostra HISTÒRIA